Меню сайта

Лучшие игроки команды в матчах с "Орбитой"

Елена Сидоренко

Анна Лисеенкова

Главная » 2010 » Май » 26 » Усім скептикам на зло!
10:37
Усім скептикам на зло!
       Перший матч нашої команди зі збірною Великобританії побачити нам, на жаль, не вдалось, у Сєвєродонецьк прибули у суботу вранці, після 37годинної подорожі по маршуту: Тернопіль – Львів – Київ – Суми – Харків – Луганськ – Сєвєродонецьк, але чого ж не зробиш щоб побачити матчі збірної команди СВОЄЇ КРАЇНИ!))) Чому великими літерами виділив? Це зроблено мною для того, щоб підкреслити, що це наша країна і наша збірна, яку потрібно не поливати брудом, як це робиться на певних інтернет-ресурсах, а підтримувати і вболівати за неї, не залежно від особистих симпатій чи антипатій!

    По прибуттю у Сєвєродонецьк, одразу ж відправились на тренування нашої команди. І знаєте що вразило більше всього? Та атмосфера, яка панувала в залі під час тренування. Дівчата легко і не вимушено тренувались, постійно жартували між собою. Так, сходу, згадується епізод, коли м’ячпісля подачі, попав у Катерину Кулик, яка тримала в руках 3 м’ячі, і вона картинно впала розrкидаючим’ячі і «корчачись від болі»! Футбольні симулянти віддихають!))))))

    Зі слів очевидців першого матчу збірної взнав, що матч проти британок виявився для нашої команди доволі простим і не напруженим. Лише на початку першої партії замітним було хвилювання у наших дівчат, а далі все пішло «як по маслу».

    Матч із командою Ізраїлю був для команди Володимира Бузаєва доволі принциповим. По перше через присутність у складі опоненток двох уродженок України (Тетяна Артменко, Юлія Волівач), а по друге, ще не забута минулорічна поразка від ізраїльтянок в Азербайджані.  Матч проходив  з невеликою ігровою перевагою українок і чесно кажучи сильного хвилювання за підсумковий результат не було, адже було помітно, що усі наші гравці ще можуть додати, в той час як у ізраїльтянок в атаці переважно відпрацьовувала Анна Великий (67 передач за матч!), тож поразка в третій партії це просто випадковість, яка пов’язана з певною розслабленістю наших дівчат.

А це наш оперативно-пересувний штаб

   У неділю, попри сильний дощ(ох і поливає Україну останніми днями!)))), знову ж таки, пішов на тренування нашої команди, я знаєте не забобонний, але на фарт стараюсь повторювати те що робив напередодні)))). Хоча, мабуть, таки й вірю у різні містичні речі, обідати сідав на те ж місце що й напередодні, а про пісню у виконанні «Бандерос» ви мабуть читали в онлайні нашого сайту.)))

      Щось я відволікся J, вернемось до волейболу. Гра з словачками очікувалась більш напруженою ніж напередодні. Команда більш досвідчена, учасник останніх чемпіонатів Європи. Доречі, і у цьому протистоянні у нас був «боржок» перед суперницями. У 2008 році саме вони, не пустили збірну, під керівництвом Сергія Голотова, на чемпіонат Європи. Хоча керманичем національної команди вже Володимир Бузаєв, а не Сергій Голотов, але борг то повертати треба! Першу частину боргу (друга буде в Шефілді 29 травня) наші дівчата, хоч і не без проблем, але забрали!

    Щось по матчу писати, чесно кажучи, важко. Адже, перебуваючи в залі, який не стихає ні на хвилину, підтримуючи свою команду, важко залишатись нейтральним і «сухо» оцінювати гру команди. Тут варто лише хвалити і команду, і тренерів, і всіх тих хто справді допомагав команді,і глядачів, які постійно заряджали своєю енергією наших волейболісток!!! Завдячуючи усім їм, Україна отримала хороший шанс на повернення  в еліту європейського волейболу! І мене не покидає віра в те, що у НАС все вийде! Адже ця команда ще не вийшла на свій максимум, в кожного з гравців є ще приховані резерви! Тож, ні пуху, ні пера вам, дівчата, в Англії!

П.С.1 Коли готувався даний матеріал, ще не було точно відомо чи усім гравцям відкриють візи у посольстві….

П.С.2. Користуючись нагодую, висловлюю щиру подяку сєвєродончанам за те що чудово нас прийняли!)))

П.С.3. І ще одне. Вееееликий привіт мужчині,який підсів у наш вагон у Харкові, і до самого Тернополя, не давав пасажирам вагону повноцінно дихати. У мене вже була думка, пройтись по вагоні і зібрати йому грошей на похід у баню!))))Повірте, запах там був вбиваючий!!! Але раз ви це читаєте, то значить я залишився в живих.))))

П.С.4. Ну і ще раз вибачайте за проблеми у роботі нашого онлайну! Ми тут ні при чому)))) Сервер не витримав великої кількості відвідувачів і відключив сайт. Хоча є у цьому й позитив. Це свідчить про те, що в нас в країні люблять волейбол і переживають за нашу збірну! Вболівайте і любіть цей спорт й надалі, а ми старатимемось вам у цьому допомагати!

 

Олександр Палій, Волейбол в Україні

Фото Миколи Скурідіна

Просмотров: 726 | Добавил: Knabengoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Афиша


СЕЗОН ОКОНЧЕН

ДО НОВЫХ ВСТРЕЧ!


Последние матчи
ЧУ.ФИНАЛ. 2-й тур
12.04.2014
Северодончанка
0
Химик (Южный)
3
(17:25, 10:25, 19:25)
13,04,2014
Северодончанка3
Орбита
0
(25:21, 25:17, 25:13)

Финал. 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
18
16
7
1
6
6
6
6
16-4
15-7 7-13
4-18
Регулярный чемпионат 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
5
6
7
8
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
Волынь
Керкинитида
Кряж-Медунив.
Регина
80
57
55
43
38
34
20
1
28
28
28
28
28
28
28
28
83-12
65-31 63-38
55-54
46-54 46-58
30-70
13-84


Галерея Н.Скуридина
6-й тур. Галычанка


5-й тур. Регина (Ровно)
Обновлено 21.01.2013


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа

Связь с адиминистрацией. E-mail: sever-volley@i.ua  Использование материалов сайта разрешается только при условии ссылки на

"Фан-клуб ВК "Северодончанка" //sever-volley.at.ua"© 2024 |