Меню сайта

Лучшие игроки команды в матчах с "Орбитой"

Елена Сидоренко

Анна Лисеенкова

Главная » 2010 » Сентябрь » 20 » Богуслав Галицький: "У черкаський "Круг" не вірю"
17:51
Богуслав Галицький: "У черкаський "Круг" не вірю"
     Цього сезону ви не знайдете у турнірній таблиці українського волейбольного чемпіонату команди під
назвою "Волинь-Університет-ОДЮСШ". Улюблений серед волинян жіночий спортивний колектив отримав, нарешті, титульного спонсора — групу компаній "Континіум" — і сезон-2010 — 2011 (а потім, ймовірно, і сезони наступні) проведе у найвищій волейбольній українській лізі під назвою "Континіум-Волинь-Університет".
Власне кажучи, "отримав" — не зовсім повне визначення процесу. Повне звучатиме ось як: "отримав за допомогою Бориса Клімчука", адже перемовини із керівництвом групи компаній "Континіум" щодо матеріальної підтримки єдиної в області жіночої команди суперліги проводив особисто нинішній голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, можна сказати, хрещений батько цього спортивного колективу, бо луцька дівоча волейбольна команда (щоправда, під іншою назвою) постала на спортивній карті Волині та України саме за часів першого Клімчукового головування у виконавчій владі області.

     Все відбувалося за схемою "сказано — зроблено". Клімчук повідомив Галицького про перемовини
із керівництвом "Континіуму" приблизно два з половиною місяці тому, і за той час було зроблено... Втім про це та й про інше розповість сам головний тренер луцької жіночої волейбольної команди суперліги
Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ.

Про зміну назви команди

– Найголовніше — коштами групи компаній "Континіум" було оплачено заявковий внесок у Федерацію волейболу України, аби наш колектив зміг у сезоні-2010 — 2011 узяти участь у змаганнях, що проводяться під егідою ФВУ, тобто у чемпіонаті та Кубку країни. Зважаючи на появу титульного спонсора, у сезоні-2010 — 2011 команда увійде під назвою "Континіум-Волинь-Університет". Можна сказати у новий сезон — з новою назвою. На щастя поки що наш титульний спонсор дотримується усіх своїх обіцянок точно по графіку.

Про кадрові зміни

– Замість Тетяни Чахрайчук, котра вирішила завершити волейбольну кар'єру, на місці ліберо ми награватимемо Юлію Ганіну. Інших кардинальних змін у складі команди немає (до заявки команди після річної перерви повернулася двометрова Наталка Корнієнко. — Авт.). 

Про завдання на сезон

 – У Кубку України — перемагати у кожному матчі, а там побачимо. Бажано, звичайно, перевершити досягнення попереднього сезону і грати у фіналі. У чемпіонаті, як відомо, медалі розігруються серед чотирьох кращих за підсумками чотирнадцяти турів команд, тому треба спочатку увійти до цієї четвірки. Разом з нами на потрапляння до квартету кращих обов'язково, на мою думку, претендуватимуть тернополянки, одеська "Джінестра" (срібні призерки першості-2009 — 2010), "Сєвєродончанка" і "Хімік" з Південного, тобто одна команда виявиться зайвою. Докладемо усіх зусиль, щоб зайвим став хтось інший, а не "Континіум-Волинь". У черкаський "Круг" не вірю, думаю, що цього року їм четвірки не бачити, причому цього сезону ми мусимо відібрати у черкащанок значно більше очок, аніж попереднього.


Про виступ гравців у національній збірній

 – Ще одна передумова майбутніх перемог — після вдалих виступів за національну збірну України наших гравчинь Інни Молодцової та Ані Довгополюк (збірна потрапила до фінальної частини чемпіонату Європи немалою мірою саме завдяки зусиллям Інни та Ані. – Авт.) у нашій команді мусять з'явитися два справжні лідери, котрі поведуть дівчат за собою у найскладніші моменти. А то й три, бо і Тетяна Поліщук уже грала за націоналку. І я хочу сказати, що, як би вдало Молодцова та Довгополюк не зіграли за збірну у попередніх, відбіркових іграх, на фінал європейської першості, місце у збірній їм не гарантоване, бо після потрапляння у фінал євро забажають грати за головну команду держави усі ті так звані зірки, котрі відвертали від збірної ніс. Тож уже у першій грі проти "Круга" Молодцова та Довгополюк мусять зіграти так, щоб Голотов (головний тренер черкащанок. — Авт.) передзвонив Бузаєву (головний тренер національної збірної та "Сєверодончанки") і сказав: "Сьогодні нас порвали номер шість та номер сім (під цими номерами за "Континіум-Волинь-Університет" і виступають Аня та Інна. — Авт.), я вважаю, що ці дівчата обов'язково мусять грати у збірній". Хоча чому лише вони двоє? Місце у збірній, попри можливий "зоряний" наплив, відкрите для всіх. Гра за національну збірну у фінальній частині європейської першості — це вигідний трансфер у подальшому, а виклик до головної команди держави неможливий без вдалої гри за свій клуб. Тож стимул є!

Ігор ЧУБ, "Віче-інформ"

Фото Миколи Скурідіна



Просмотров: 989 | Добавил: manager | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Афиша


СЕЗОН ОКОНЧЕН

ДО НОВЫХ ВСТРЕЧ!


Последние матчи
ЧУ.ФИНАЛ. 2-й тур
12.04.2014
Северодончанка
0
Химик (Южный)
3
(17:25, 10:25, 19:25)
13,04,2014
Северодончанка3
Орбита
0
(25:21, 25:17, 25:13)

Финал. 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
18
16
7
1
6
6
6
6
16-4
15-7 7-13
4-18
Регулярный чемпионат 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
5
6
7
8
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
Волынь
Керкинитида
Кряж-Медунив.
Регина
80
57
55
43
38
34
20
1
28
28
28
28
28
28
28
28
83-12
65-31 63-38
55-54
46-54 46-58
30-70
13-84


Галерея Н.Скуридина
6-й тур. Галычанка


5-й тур. Регина (Ровно)
Обновлено 21.01.2013


Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0


Форма входа

Связь с адиминистрацией. E-mail: sever-volley@i.ua  Использование материалов сайта разрешается только при условии ссылки на

"Фан-клуб ВК "Северодончанка" //sever-volley.at.ua"© 2024 |