Меню сайта

Лучшие игроки команды в матчах с "Орбитой"

Елена Сидоренко

Анна Лисеенкова

Главная » 2011 » Апрель » 26 » Андрій Романович: «Від медалей не відмовлюсь!»
11:20
Андрій Романович: «Від медалей не відмовлюсь!»
     На початку січня цього року юнацька збірна України під керівництвом Андрія Романовича зуміла зайняти 2 місце у відбірковій групі до фінального раунду Чемпіонату Європи 2011 серед юнацький збірних команд. З того часу пройшло трохи більше 3 місяців, а юним українкам належить складати новий, ще більш складний іспит. Вже 30 квітня вони стартують у фінальному раунді європейської першості. Про підготовку команди та перспективи на форумі найкращих команд Європи ми поговорили з головним тренером команди, Андрієм Романовичем.

-          Андрій Васильович, розкажіть як і де проходить підготовка до фінального раунду чемпіонату Європи.

-          Підготовка збірної проходить у Чорткові Тернопільської області. Тут ми проводили і попередні збори. Займаємось у спорткомплексі Чортківського інституту підприємництва і бізнесу. Тренуємось іще з 12 квітня, але повним складом вдалось зібратись лише 21 квітня, коли приїхало 5 гравців запорізької ОДЮСШ-«Орбіти», які тільки завершили серію фінальних ігор у чемпіонаті.

-          Це якось відзначиться на зіграності команди?

-          В цьому є як негативні моменти так і позитивні. Негатив це безумовно менша зіграність, а позитивом є те, що дівчата прибули в хорошому ігровому тонусі. Загалом, їхньою формою я задоволений.

-          Ви задоволені умовами тренувальних зборів?

-          Умови для нас в Чорткові створили хороші. Ігровий зал повністю в нашому розпорядженні, проживанням і харчуванням також задоволені. Тут є все для повноцінної тренувальної роботи. Користуючись нагодою хочеться подякувати ректору ТНЕУ, Сергію Юрію, та ректору Чортківського інституту, пану Демянчуку, які створили для нас такі умови.

-          Чи є нові імена в збірній?

-          В порівнянні з відбірковим раундом, до нас приєднались 2 нових гравця. Це пасуюча «Сєвєродончанки-2» Айда-Марі Михалькевич та Капустіна Олена, яка представляє луганську «Іскру». Обома дівчатами я задоволений, вони хороші, перспективні гравці, які створюють здорову конкуренцію в команді як для зв’язуючих, так і для гравців першого темпу.

-          Хто з ваших підопічних суттєво добавив у грі, в порівнянні з минулими зборами?

-          В порівнянні з січнем усі гравці зробили крок вперед. Мені дуже сподобались гравці з Білої Церкви, які вдосталь награлись в чемпіонаті Вищої ліги. Запорізькі дівчата також мали хорошу ігрову практику. Сєвєродончанки - Медведнікова, яка приймала участь в минулих зборах, але в Словенію не їздила, та Нюхалова, також додали в грі. Всі гравці ростуть і мене, як тренера, це радує.


-          На кого розраховуєте, як на лідера команди?

-          В першу чергу розраховую на лідерські якості нашої звязуючої, Дорошенко Яни, із команди «Спортліцей-Університет». Вона вже більш дорослий гравець по складу свого характеру. Вона вміє тримати дисципліну на майданчику, хай їй ще трішки бракує росту та технічних майстерності, але саме лідерські якості в неї просто чудові. В захисті я розраховую на надійну гру нашої ліберо, Наталі Дерюгіної з ОЮСШ-«Орбіта». Вона спокійна, врівноважена дитина, яка вселяє спокій на прийомі та в захисті. З нападаючих не хочу нікого виділяти, всі вони в своїх амплуа досить не погано виглядають.

-          Плануєте тренувальні спаринги?

-          Так, в п’ятницю вже зіграли один спаринг з «Галичанкою-Динамо-ТНЕУ», ще один плануємо провести 27 квітня.

-          Що скажете про суперників по груповому раунду чемпіонату Європи?

-          Перш за все скажу банальну, але відому і правдиву істину, що це фінал і прохідних суперників тут немає. Ті ж Греція, Словаччина, Бельгія це не прості команди, не говорячи вже традиційно сильні збірні команди Німеччини та Італії.

-          Які завдання ставляться перед командою?

-          Головним завданням є підготовка гравців до молодіжної, а в дальшій перспективі і до національної збірної.

-          А ви особисто, яке б місце вважали успішним?

-          Перше або друге (посміхається – прим. авт.). Кожен хто колись займав перше місце у будь-яких змаганнях завжди прагне до нього. Але й від медалей не відмовлюсь.

-          Ну що ж, бажаю вам успіхів у досягненні вашої мети, ну і сподіваюсь що чемпіонат світу також пройде за участі нашої збірної.

-          Дякую.

 

Олександр Палій, ФВУ



Просмотров: 851 | Добавил: manager | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Афиша


СЕЗОН ОКОНЧЕН

ДО НОВЫХ ВСТРЕЧ!


Последние матчи
ЧУ.ФИНАЛ. 2-й тур
12.04.2014
Северодончанка
0
Химик (Южный)
3
(17:25, 10:25, 19:25)
13,04,2014
Северодончанка3
Орбита
0
(25:21, 25:17, 25:13)

Финал. 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
18
16
7
1
6
6
6
6
16-4
15-7 7-13
4-18
Регулярный чемпионат 2013-14
МКомандаОИС/П
1
2
3
4
5
6
7
8
Химик
Северодончанка
Орбита
Галычанка
Волынь
Керкинитида
Кряж-Медунив.
Регина
80
57
55
43
38
34
20
1
28
28
28
28
28
28
28
28
83-12
65-31 63-38
55-54
46-54 46-58
30-70
13-84


Галерея Н.Скуридина
6-й тур. Галычанка


5-й тур. Регина (Ровно)
Обновлено 21.01.2013


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Форма входа

Связь с адиминистрацией. E-mail: sever-volley@i.ua  Использование материалов сайта разрешается только при условии ссылки на

"Фан-клуб ВК "Северодончанка" //sever-volley.at.ua"© 2024 |